06202213711 info@rollo-flex.hu

Pályázatok

A Rollo-Flex Kft. fejlesztése

Kedvezményezett neve és címe:
ROLLO-FLEX Korlátolt Felelősségű Társaság
4254 Nyíradony, Galamb utca 23.
Projekt címe:
A Rollo-Flex Kft. fejlesztése
Szerződött támogatás összege:
8 377 823.-Ft
A támogatás mértéke:
70%
A projekt tartalma:
Vállalkozásunk tulajdonosa több, mint 30 éves gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezik az árnyékolás- és kaputechnika területén. Fő termékeink: alumínium redőny (ezen belül külső tokos redőny, belső tokos redőny, vakolható tokos redőny), szúnyogháló rendszerek, redőnykapu, szekcionált kapu, napellenző, lamellás árnyékoló. A felsorolt termékek automatizálása akár utólag is, valamint kapuautomatizálás és beléptető rendszerek és nem utolsó sorban hő-, fényvédő és biztonsági fóliázás. Termékeink alapanyagát a több évtizedes tapasztalat alapján a legjobb gyártóktól vásároljuk, például Antal és Antal Kft., Portos Hungary Kft. A Rollo-Flex Kft. a piac sok szereplőjével ellentétben nem az olcsóbb, gyengébb minőségű termékek felhasználásával próbál kedvező árakat kialakítani, hanem saját maga végzi az összes munkafolyamatot. A kiváló alapanyagok és a hozzáértő szakemberek a feltételei a kiváló minőségű készterméknek. Ezen felújítás és beszerzendő eszközeink is nagyban hozzájárultak, hogy műhelyünkben még jobb körülmények között tudjuk előállítani termékeinket, ezáltal növelve termelékenységünket.
A projekt keretében az alábbiak valósultak meg:
ingatlan átalakítás és korszerűsítés
-homlokzati szigetelés;
-világítás korszerűsítés;
-nyílászáró csere;
-fűtési rendszer korszerűsítés;
Eszközbeszerzés: a vállalkozás korábban régi eszközöket használt, amelyek nagyrészt elavultak, ezért szükséges volt a cseréjük, illetve olyan eszközök beszerzése, amelyek korábban nem álltak rendelkezésre. Az új eszközök segítségével hatékonyan és gyorsan tudunk dolgozni, több munkát tudunk elvégezni egységnyi idő alatt, olyan munkákat is el tudunk végezni, amit korábban nem, ezáltal javult a termelékenységünk. Műszaki tartalom: 1 db körfűrész, 1 db ütvefúró-csavarozó, 1 db gérvágó, 1 db sarokcsiszoló, 1 db ütvecsavarozó, 1 db bontókalapács.
1 fő villanyszerelő: Munkáink során egyre nagyobb szerepet kap a villanyszerelés, a vevők részéről elvárás, hogy a lehető legtöbb beépítésre kerülő eszköz elektromosan is használható legyen. Ezért kiemelten fontos, hogy megfelelő képesítésű és tapasztalatú szakembert tudjunk saját munkavállalóként foglalkoztatni.
1 fő lakatos: A beépítések során általános jellemző, hogy nem passzol minden pontosan a helyére, ezért a legtöbb esetben lakatos munka segítségével alakítjuk át a szükséges helyeket, vagy készítünk kiegészítőt a beépítés érdekében. Ezért kiemelten fontos, hogy megfelelő képesítésű és tapasztalatú szakembert tudjunk saját munkavállalóként foglalkoztatni.
A projekt tervezett befejezési dátuma:
2022. február 21.
A projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.9-20-2021-00517

Forgóeszköz finanszírozás

Adós neve:
ROLLO-FLEX Korlátolt Felelősségű Társaság
4254 Nyíradony, Galamb utca 23.
Projekt címe:
A Rollo-Flex Kft. forgóeszköz finanszírozása
A forgóeszköz finanszírozás rövid bemutatása:
Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszersítése célú hitelprogram forgóeszköz finanszírozása

A Hitelprogram azonosító jele:
GINOP-8.3.5-18/B

Elérhetőségeink

Telefonszám: 06 20 221 3711
E-mail: info@rollo-flex.hu
Cégnév: ROLLO-FLEX Kft.
Adószám: 14347746-2-09

 

ROLLO-FLEX Kft. | 2023 | Adatvédelmi nyilatkozat