06202213711 info@rollo-flex.hu

GARÁZSKAPUK

Garázskapuk

Működésük alapján megkülönböztetünk billenő, szekcionált és redőnyrendszerű kapukat. Mindhárom típus más előkészítési, szerelési módot követel. Míg az utólagosan 99%-ban bárhova beszerelhető redőnyrendszerű kapuk nem igényelnek különösebb előzetes tervezést, egyeztetést addig a szekcionált és billenő kaput előre kell tervezni. Mozgatás tekintetében mindegyik lehet kézi és motoros. Motoros változatnál különböző kényelmi, biztonsági kiegészítőkkel szerelhetők. A szekcionált és redőnykapuk esetében forgalmazzuk a nagyfokú igénybevételnek is ellenálló ipari felhasználású kapukat is.

Billenő kapu
A nyílásba kerül beépítésre ezért tanácsos az elérhető méretek után érdeklődni, mivel az egyediek már magasabb áron kaphatóak. Kevés alapszínnel rendelhető, de lehetőség van a színterezésre. Aránylag alacsony ára és szakszerű beépítése esetén tartóssága, könnyű kezelhetősége jó megoldást kínál a kisebb, fűtetlen garázsok lezárására.

Szekcionált kapu
A garázs belső falára kerül a felszerelésre és a mennyezet alatti sínrendszerre gördül fel, de oldalra elhúzható is készíthető. Ebből adódóan kétoldalt és felül is helyet kell hagyni az építkezés folyamán (ennek nagysága kaputípusonként változik). Az általunk forgalmazott kapuk 4 cm-es panelekból épülnek fel, melyek színterezve, vagy a famintások esetében fóliázva vannak. Nagyobb méretű kapuk is készíthetőek belőlük, hőhíd mentesek, szellőztető és ablak is beépíthető. Szakszerű tervezés, beépítés és karbantartás mellett hosszútávú megoldás még 5m-es szélesség esetén is. Az ennél szélesebb már ipari kivitelben ajánlott.

Redőnykapu
Sokféle beépíthetősége és óriási színválasztéka miatt szinte mindenhova jó megoldást kínál. A kapu mérete alapján választjuk ki az ajánlott lamellákat, melyek lehetnek 55 és 77 mm-esek. A kapu alkatrészei színterezett alumíniumból vannak. A lamellák is, de a hőszigetelés érdekében PUR habbal vannak töltve. A legnagyobb ajánlott méret 15mm, az ennél nagyobbakat már ipari kapu alapanyagokból ajánlott készíteni. A beépítés történhet külső falsíkra ebben, az esetben tokba tesszük a lamellákat, a belső síkra szerelt változatnál tok nélkül szerelhető.

Ipari kapu
Az ipari felhasználásból adódóan nagy méret, ill. nagyfokú igénybevétel miatt a kapunak van erősített változata, mely szélesebb, nagyobb keresztmetszetű anyagok felhasználásával készül. Ezeket a kifejezetten ipari felhasználású kapukat teljesen felesleges családi házakhoz alkalmazni. Készíthető tűz- és golyóálló kivitelben is.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az árajánlatkérés elküldéséhez kérjük töltse ki az alábbi ürlapot.
A beküldést követően kollégánk rövidesen felvesz Önnel a kapcsolatot!

Választott termékkategória

9 + 1 =

Elérhetőségeink

Telefonszám: 06 20 221 3711
E-mail: info@rollo-flex.hu
Cégnév: ROLLO-FLEX Kft.
Adószám: 14347746-2-09

 

ROLLO-FLEX Kft. | 2023 | Adatvédelmi nyilatkozat