Redőnyök


A redőnyökkel szemben támasztott követelmények: hővédelem, napvédelem, hangvédelem, elsötétítés és a betörésvédelem. Alapanyaga szerint megkülönböztetünk műanyag, alumínium, fa és acél redőnyöket, míg a beépítés szerint külső- és belsőtokos redőnyöket. Minden típusú redőny motorizálható és különböző kiegészítő berendezésekkel automatizálható (pl. távkapcsoló, időkapcsoló, fényérzékelő, stb.).

 
cégadataink:

Telefon:

06 20 421 3370

06 20 221 3711

 

E-mail:

info@rollo-flex.hu

Cégjegyzékszám:

09-09-020959

Adószám:

14347746-2-09


Belsőtokos redőnyök lehetnek beépített tokos, előre gyártott, falazással egy időben beépítésre kerülő redőnyök. Valamint az ablakra ráépíthető redőnyök, melyek az ablakkal egy időben kerülnek beépítésre. Ezen redőnyök esetében már az építési, felújítási munkák előtt el kell dönteni, hogy melyiket szeretnénk, mivel a hely kialakítása a munkálatok elején történik. A befejlyező munkálatokra pedig a végén kerül sor. A beépített tokba bármilyen anyagú, színű redőnyléc beépíthető. Amennyiben ezt a típust választja, már az építkezés elején ajánlott felvenni velünk a kapcsolatot.

Külsőtokos redőnyök az ablak külső síkján helyezkednek el. Alapvetően a szerelés alapján megkülönböztetünk ablak elé szerelt és vakolható tokos redőnyöket. A vakolható tokos redőny esetében az áthidaló, illetve az ablak beszerelésekor kell döntenünk, mivel a tok helyét ki kell alakítani, míg az ablak elé szerelhető esetében utólagosan szerelhető, időponttól függetlenül. Az alapanyag és a szín tekintetében nagyon sok variáció létezik, melyeket szakembereink az Önök igényei és tervei alapján fognak ajánlani.

Napellenzők
Szúnyoghálók Garázskapuk Rollo-Flex
Copyright ©2011 Rollo-Flex Kft • design by: fowlerdesign.hu
Redőny
Napellenző Árnyékolás Fóliázás Kapuautomatika Rollo-Flex Kft Árnyékolástechnika Kapuautomatika Garázskapu Árnyékolás- és kaputechnika Rollo-Flex Árnyékolástechnika Lamellás árnyékoló Rollo-Flex Kft Szúnyogháló
Kezdőlap Elérhetőségeink English Deutsch