Lamellás árnyékolók

Megkülönböztethetünk beltéri és kültéri lamellás árnyékolókat. A beltéri árnyékolók kevésbé hatékonyak, de olcsóbbak, valamint a legtöbb esetben mint lakberendezési eszköz, befolyásolják a belső tér hangulatát. A külső lamellás árnyékolók legfőbb szerepe a napárnyékolás, minél több fény beengedése mellett. Hatékonyabb, de lényegesen drágább, mivel a környezeti hatásokkal szemben ellenállónak kell lennie. Mindkét típus motorizálható, vagy automatizálható.
 
cégadataink:

Telefon:

06 20 421 3370

06 20 221 3711

 

E-mail:

info@rollo-flex.hu

Cégjegyzékszám:

09-09-020959

Adószám:

14347746-2-09


Beltéri lamellás árnyékolók:
- reluxák
- szalagfüggönyök
A reluxák legelterjedtebb alapanyaga a porszórt alumínium szalag (16, 25, 35, 50 mm szélességűek). Sokféle szerelési módjának köszönhetően szinte minden ablaktípusra igényesen felszerelhetőek és az árnyékoláson túl a betekintést is akadályozzák. A több mint 50 színből álló kollekciónkból mindenki talál megfelelőt. A reluxák másik alapanyaga a trópusi fából készült lamella (20, 50 mm szélességűek). A fareluxa exkluzívabb, de a vastagabb lamella miatt több fényt takar ki és kevesebb a színválaszték.

A szalagfüggönyök elemei a karnisrendszerek, melyek a mozgatást, felfüggesztést végzik és a lamellák, melyek a napvédelmet látják el. A karnisok esetében lehetőség van a lamellák gyújtésének és a kezelés lehetőségeinek megválasztására. A lamellák esetében szinte végtelen a szín-, fényáteresztő képesség és egyéb tulajdonságuk sora. A dekorativitása miatt ma már nagy részben lakásokban kerül felszerelésre.

Kültéri árnyékolók:
- Beépített tokos
- Külső tokos ill. takarólemezes.

A belső szerkezetük megyegyezik, a szerelési módban van elérés. Míg a beépített tokos már az épület tervezésekor eldől, addig a külső tokos csak később kerül eldöntésre, így utólagosan szerelhető. A lamellák 0,4-0,5 mm vastagok és 50-60-70-80-90 mm szélesek, de extrém felhasználás esetén 100-120 mm is lehet. Az oldalmegvezetése lehet bovdenes és sínes. Több mint 10 színből lehet választani.

 


Napellenzők
Szúnyoghálók Garázskapuk Rollo-Flex
Copyright ©2011 Rollo-Flex Kft • design by: fowlerdesign.hu
Redőny
Napellenző Árnyékolás Fóliázás Kapuautomatika Rollo-Flex Kft Árnyékolástechnika Kapuautomatika Garázskapu Árnyékolás- és kaputechnika Rollo-Flex Árnyékolástechnika Lamellás árnyékoló Rollo-Flex Kft Szúnyogháló
Kezdőlap Elérhetőségeink English Deutsch