Kapuatutomatizálás

Meglévő, vagy beeépítésre kerülő kert-, garázskapuk, sorompók és egyéb beléptető rendszerek, valamint redőnymotorok, vezérlések forgalmazását, telepítését is végezzük. Az utólagos automatizálásra, vagy kényelmi és biztonságtechnikai eszközök beépítésére is lehetőség van szinte minden árnyékolás és kaputechnikai rendszernél (pl. motorok, távvezérlés, automata érzékelők). Az utólagos automatizálást legtöbb esetben a nem megfelelő tájékoztatás, szaktanácsadás ill. a megváltozott élethelyzet indokolják.
 
cégadataink:

Telefon:

06 20 421 3370

06 20 221 3711

 

E-mail:

info@rollo-flex.hu

Cégjegyzékszám:

09-09-020959

Adószám:

14347746-2-09


Egy példa erre, ha napellenző került felszerelésre motorosan, de ma már a család egyik tagja sem tartózkodik otthon. Ekkor van jelentősége az utólag szerelt szél- és fényérzékelőknek, mely automatikusan árnyékolja a teraszt, ill. a mögötte lévő ablakokat, jelentősen csökkentve a lakás hőterhelését és rossz idő esetén behajtja a napellenzőt, természetesen emberi közreműködés nélkül. Az általunk forgalmazott termékek legnagyobb része lehetővé teszi, hogy az utólagos beszerelés használati értéke megegyezzen a gyártáskori szereléssel.


Napellenzők
Szúnyoghálók Garázskapuk Rollo-Flex
Copyright ©2011 Rollo-Flex Kft • design by: fowlerdesign.hu
Redőny
Napellenző Árnyékolás Fóliázás Kapuautomatika Rollo-Flex Kft Árnyékolástechnika Kapuautomatika Garázskapu Árnyékolás- és kaputechnika Rollo-Flex Árnyékolástechnika Lamellás árnyékoló Rollo-Flex Kft Szúnyogháló
Kezdőlap Elérhetőségeink English Deutsch